آخرین دسر رمضانی را امروز درست کنید

احتمالا امروز آخرین روز ماه مبارک رمضان باشد. عباداتتان قبول درگاه حق و پیشاپیش عیدتان مبارک! برای آخرین (احتمالا) روز ماه رمضان، برایتان طرز تهیه تارت لقمه ای حلوا را را آموزش داده ایم. آخرین دسر رمضانی را امروز درست کنید.

مواد لازم:

250 گرم آرد سفيد
60گرم كره
1 عدد زرده تخم مرغ
3 ق س ماست
كمي نمك
پسته وبادام برای تزیین


تارت لقمه اي حلوا

طرز تهیه:

1. كره را مدتي پيش از شروع كار از يخچال بيرون بگذاريد تا كمي نرم شود. آرد را به همراه نمك و كره تكه تكه شده نرم در كاسه اي ريخته و با نوك انگشت مخلوط كنيد. نبايد خمير را ورز دهيد چون به روغن مي افتد.

2. ماست و زرده تخم مرغ را هم كم كم اضافه كرده و به مخلوط كردن با دست ادامه دهيد؛ در حدي كه خمير به دست نچسبد.

خمير آماده را نيم ساعت در ظرف در بسته در يخچال قرار دهيد تا استراحت كند.

3. بعد از اين مدت، خمير را از يخچال درآورده، روي سطح صاف و آردپاشي شده اي با وردنه باز كنيد تا به قطر نيم سانتي متر برسد، بعد خمير را قالب زده و در ظرف مخصوص تارت هاي يك نفره قرار دهيد و با نوك چنگال خمير را سوراخ سوراخ كنيد تا خمير در حين پخت پف نكند.

4. فر را با درجه حرارت 0 درجه سانتي گراد گرم كنيد. قالب ها را روي پنجره فر، طبقه وسط بگذاريد و به مدت 20 دقيقه صبر كنيد تا نان تارت آماده شود. بعد از اين مدت فر را خاموش كرده و قالب ها را دربياوريد و بگذاريد خنك شوند. نان ها بعد از خنك شدن به راحتي از قالب جدا مي شوند. حلواي آماده شده را با قيف درون نان ها پر كرده و با خلال هاي پسته و بادام تزئين كنيد.





مطالب مرتبط

یک فرنی متفاوت با طعم بستنی برای سفره افطارتان درست کنید!!

آخرین دسر رمضانی را امروز درست کنید \

دسر ,خمير ,كنيد ,آخرین ,تارت ,نان ,درست کنید ,خمير را ,كنيد تا ,آخرین دسر ,كرده و

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

حساب ياران وکیل تلفنی ۞بزرگترین سایت دانلود فارسی ۞ جنگ رسانه ای دشمن پایان نامه گروه آمار سبز اهل بیت علیهم السلام «ثقل اصغر» mobina710 book1348 مرجع تخصصی فایل